Et helt nytt nettsted – 50PlussTreffen i ny innpakning

Nå lanserer vi et nytt og forbedret seniornettsted. Vi håper våre nåværende og kommende medlemmer vil sette pris på det nye nettstedet som skal gjøre det mye lettere å bli kjent med nye mennesker.

50PlussTreffen er Norges første seniornettsted. Det ble opprettet i 2010 og regnes vel i dag som et av de meste seriøse på markedet. Vi er 100 prosent norskeid og norskdrevet og er godt tilpasset norske forhold. Vi ønsker å tilby våre eksisterende medlemmer og nye medlemmer et mer brukervennlig nettsted, der det er enkelt å navigere og enkelt å ta kontakt med andre medlemmer.

Hva har vi endret på?

Vi har forbedret meldingsfunksjonen og søkefunksjonen og gjort det enklere å registrere seg som medlem og betale for plussmedlemskap.

Enkel funksjonalitet

Funksjoner som er lite i bruk, har blitt fjernet. Det er ikke mange innviklede funksjoner som ligger i fokus hos oss, men simplisitet som gjør det enkelt å ta i bruk de redskapene man trenger for å komme i kontakt med likesinnede. Og det er vel det som er bunn i grunn det underliggende poenget med nettdating og vennetjenester!

Ny «Hjem» side

Vi har laget et «Hjem»- område, hvor det skal være enkelt å se hva som har skjedd på nettsiden den siste tiden. Hvem har besøkt siden min? Hvem er nye medlemmer? Hvem har lagt til nye bilder eller oppdatert profilteksten?

Lanseringstilbud: Gratis plussmedlemskap

I forbindelse med at 50PlussTreffen kommer i «ny innpakning» tilbyr vi alle våre medlemmer – både eksisterende og nye - gratis plussmedlemskap frem til XXXX

Eventuelle «oppstartsproblemer»

Nettstedet er helt nytt. Det betyr at det kan forekomme noen oppstartsproblemer. Dette beklager vi, og ber dere om å rapportere eventuelle feil til oss, slik at vi får rettet dem opp.

Når er nettstedet ferdig?

Nettstedet vil vel aldri bli helt ferdig. Funksjonalitet vil endres/legges til/slettes - alt basert på tilbakemelding fra våre medlemmer.

Når er nettstedet ferdig?

Nettstedet er i den forstand ikke ferdig og vil vel aldri helt bli det heller. Funksjonalitet vil endres/legges til/slettes alt basert på tilbakemelding fra våre medlemmer.

Ny pris på plussmedlemskap

50PlussTreffen har ikke endret på prisen siden lanseringen av nettsiden i 2010. I forbindelse med splitter ny nettside skal det være gratis å være plussmedlem den første perioden. Deretter vil man måtte kjøpe plussmedlemskap på lik linje som før, men prisene vil øke for å holde tritt med prisene for øvrig i markedet. Vi vil selvfølgelig fortsatt være blant de rimeligste på markedet og vil fortsette å tilby gratismedlemskap.