Et helt nytt nettsted – 50PlussTreffen i ny innpakning

Hvorfor har vi så valgt å gjøre dette?

Vi ønsker å tilby våre eksisterende medlemmer og nye medlemmer et mer brukervennlig nettsted der det er enkelt å navigere og enkelt å finne og ta kontakt med andre medlemmer

Det skal være enkelt å finne og bli kjent med likesinnede.

Les mer

Om nettdating

Om nettdating

Blant de unge er nettdating i ferd med å bli den vanligste formen for dating, og seniorene kommer etter. I våre naboland har det i mange år vært drevet kontaktnettsteder for seniorer med stor suksess. Nå har også du sjansen til å treffe noen på denne måten.

Les mer

Hvordan lage en god profil

Hvordan lage en god profil

Når du legger ut en profil, er det mye du bør tenke igjennom. Skal jeg ha med bilde eller ei? Hvilke målgruppe er det jeg vil nå? Hvordan skal jeg presentere meg selv for å få mange treff? Her er noen gode tips og råd.

Les mer

Suksesshistorier

redebonoglovinne

Vi vil herved få takke for oss her på 50plussTreffen og ønsker alle sammen lykke til videre.

Vi takker også Administrator v/Sidsel Nesse for at vi fikk muligheten til å treffes her inne.

Med vennlig hilsen "Løvinne" og "Redebon".

Les mer

Nettdating – tips

Nettdating – tips

Som medlem hos oss, har du økt dine sjanser betraktelig for å treffe «den rette». I tillegg har du økt sjansene for å få nye venner og reisekamerater. Nå gjelder det bare å gjøre det beste ut av medlemskapet ditt.

Flere bekjente = flere sjanser

Jo større bekjentskapskrets, desto større sjanser for å treffe noen du trives sammen med. Blir du kjent med andre kvinner og menn, kjenner kanskje noen av disse en person som du bør møte? Selv om du først og fremst er på utkikk etter en partner, kan det derfor være lurt å prate med andre i samme situasjon. Da kan dere utveksle mange tips og råd, og være til støtte for hverandre.

Les mer

Nettikette

Nettikette

Når man skriver meldinger på et tastatur, er det ofte lett å glemme at man skrive til et menneske av kjøtt og blod. Man kan helt glemme at andre har følelser, og slenger ut ting som man aldri ville ha sagt rett opp i ansiktet til vedkommende.

I det virkelige liv er man som regel høflig, svarer på spørsmål og sier fra på en pen måte dersom man ikke ønsker videre kontakt.

Les mer