Om nettdating

Om nettdating

Blant de unge er nettdating i ferd med å bli den vanligste formen for dating, og seniorene kommer etter. I våre naboland har det i mange år vært drevet kontaktnettsteder for seniorer med stor suksess. Nå har også du sjansen til å treffe noen på denne måten.

Lett å finne en partner

Lett å finne en partner

På nettet kan du velge mellom flere tusen single på din alder og med dine interesser. Dette øker sjansene dine betraktelig for å treffe «den rette».

Vær ærlig: Hvor sannsynlig er det egentlig at du skal treffe en ny partner innen relativt kort tid? Ganske liten, ville vi tro. Det kan gå år før du treffer noen på tradisjonelt vis - om du da i det hele tatt gjør det.

Ved å prøve nettdating, tar du skjebnen i dine egne hender. Du slipper å vente på tilfeldigheter eller stole på flaks. Her kan du veldig fort "sile ut" de partnerne du liker og ganske snart får du også henvendelser fra andre. Er du heldig, kan du finne en partner relativt raskt.

Så hva nøler du for: Meld deg gratis inn på 50plusstreffen i dag!

Få flere nye venner

Få flere nye venner

Har du noen gang savnet noen å dra på ferie med? Noen du kan gå med på kino eller teater? Da bør du melde deg inn her. Hos oss kan medlemmene også søke etter aktivitets- og reisevenner.

Selv om du allerede har mange venner, er flere av disse kanskje gifte eller i faste forhold. Da er det ikke alltid så lett å finne noen å dra på ferie sammen med. Og om du fikk være med, er det ikke alltid så morsomt å være «tredje hjul» på vogna.

Og selv om du skulle ha flere single venner, er det ikke sikkert at de kan ta seg fri når du har fri. De er kanskje ikke heller i samme økonomiske situasjon som deg, og for noen har helsa allerede begynt å skrante. Gjennom 50plussTreffen kan du utvide venneflokken din, slik at du alltid vil finne noen å gjøre ting sammen med.

Ikke nøl! Meld deg gratis inn i dag!

Ikke farlig

Ikke farlig

I motsetning til det mange tror, er det mindre risikofylt å treffe en partner på Internett sammenliknet med å treffe noen «ute på byen». Fordi på nettet....

 • Kan du sile ut alle dem du synes virker useriøse.
 • Kan du være anonym så lenge du ønsker, og avslutte daten når det måtte passe deg.
 • Slipper du å prate med mennesker i mer eller mindre beruset tilstand.
 • Må alle som ønsker medlemskap krysse av på et skjema for å godkjenne de vilkårene vi har satt: Det er bl.a. forbudt å trakasserer andre, å la være å avstå fra kontakt når du har avvist dem eller føre et vulgært språk. Hvis medlemmet gjør det, kan de utelukkes fra medlemskapet.

Så hvorfor nøle? Meld deg gratis inn i dag!

Legg bort gamle fordommer!

Legg bort gamle fordommer!

Kvitt deg med dine fordommer! Husk: Den som intet våger, heller intet vinner!

Eksempler på fordommer

 • «Å bruke kontaktspalter er noe man bare gjør hvis man er ’desperat’ nok».
 • «De man treffer på slike steder, er tapere og lite attraktive».
 • «Hva skal jeg si når andre spør hvor jeg har truffet partneren?»

Det var en tid da det å sette inn kontakt-annonser var noe hemmelig og skamfullt, noe man helst ville skjule. Slik er det ikke lenger. Sier du at du har truffet noen på nettet, vil folk i stedet bli nyskjerrige og kanskje litt imponert. I dag er nemlig nettdating helt akseptert.

Og sannheten er at de som bruker kontaktspaltene på nettet, hverken er «tapere» eller desperate. De utgjør tvert imot et tverrsnitt av den norske befolkning.

Derfor: Ikke nøl! Meld deg gratis inn i dag!

Slik registrerer du deg

Slik registrerer du deg

Å registrere seg er enkelt. Her ser du hvordan du gjør det.

 • Først fyller du ut et skjema med navn, adresse samt en del andre opplysninger. Dette er ikke synlig på Internett.
 • Deretter oppretter du en profil som består av et brukernavn og passord pluss litt informasjon om deg selv. Du forteller hvem du er, hva du liker å gjøre og legger evt. ved et foto. Nå kan de andre medlemmene kontakte deg.
 • Du kan også selv søke etter passende menn eller kvinner på din alder, som bor i samme fylke og som har de samme interessene. Du kan i tillegg vise interesse for dem du ønsker kontakt med ved bare å sende «et blunk» . Fram til nå er alt gratis.
 • Etter at du har blitt betalende plussmedlem: Nå kan du selv ta kontakt med dem du måtte ønske. Ganske snart vil du oppleve å få meldinger fra mange hyggelige mennesker som alle ønsker å bli kjent med deg.

Første møtet

Første møtet

Å møtes i virkeligheten kan være svært hyggelig, men det er viktig å ikke ha for høye forventninger.

 • Vent ikke for lenge med å treffe daten din. Det er nemlig det personlige møtet som er aller viktigst. Her ser du fort om dere vil kunne passe sammen. Hvis du venter for lenge, risikerer du å bruke mye unødvendig tid og krefter på noe som allikevel ikke kan bli til noe. Du risikerer også å bygge opp altfor store forventninger og kan derfor bli skuffet når du treffer vedkommende.
 • Snakk alltid med vedkommende over telefon før du treffer ham eller henne. Da slipper du de helt store overraskelsene. Hvis du gjennom samtalen finner ut at du ikke har lyst å treffe vedkommende allikevel, har du alltid anledning til å trekke deg.
 • Bli ikke skuffet om den første daten din ikke fører til full klaff. Ofte må du treffe flere personer før du finner en du ha lyst å bli bedre kjent med. Vær heller ikke altfor kritisk. Noen vil du trenge lengre tid på å komme inn på, mens andre blir du kjent med med en gang. At den du treffer, kanskje ikke svarer helt til forventingene, behøver ikke å bety at det ikke er noe å bygge videre på.
 • Inviter ikke daten din hjem til deg privat første gang. Velg i stedet et offentlig sted, for eksempel en jernbanestasjon, en kafé mv., der det er andre mennesker til stede. Og avtal hvor lenge dere skal prate sammen. Det kan lønne seg å for eksempel avtale én time. Da kan du komme deg unna uten for mange unnskyldninger, dersom møtet ikke blir så vellykket. Fortell gjerne til venner eller bekjente hvor du skal og oppgi din adresse og ditt tlfnummer samt hvor lenge du har tenkt å være borte. Dette bare som en ekstra sikkerhet.