Hva er 50plussTreffen?

50PlussTreffen er et nettsted som formidler kontakt mellom personer som er 50 år eller eldre. Formålet med nettstedet er å stifte nye bekjentskaper på en seriøs måte. Vi sørger for at kommunikasjonen mellom medlemmene er sikker og anonym.

Medlemskap

Hvor raskt blir et medlemskap godkjent?

Vi godkjenner nye medlemmer mellom kl 09.00 og 22.00, og det kan ta fra et par minutter (som oftest) til noen timer før du er godkjent.

Hva innebærer et gratismedlemsskap?

For at du skal bli kjent med nettstedet, tilbyr vi et gratis medlemskap med begrenset funksjonalitet. Når du har bestemt deg for å delta aktivt på nettstedet, velger du et plussmedlemskap.

Hva er et plussmedlemskap?

Et plussmedlemskap viser andre medlemmer at du er seriøs, og ønsker å komme i kontakt med andre. Dette medlemskapet gir deg tilgang til funksjoner som å sende og svare på alle meldinger, sende blunk, se alle medlemmer sine bildegallerier, og få utvidet kundestøtte.

Kan jeg ta en pause som medlem?

Ja, du kan gå inn på «Innstillinger» i menyen til venstre og velge om profilen skal være aktivert eller ei. Du velger ved å trykke på knappen som ligger nederst i høyre hjørne. Vi refunderer ikke betalt medlemskontingent selv om du tar pause noen uker.

Betaling

Er det trygt å betale på dette nettstedet?

Dette skal være like trygt som å bruke nettbank.

Kan jeg få tilsendt giro?

Nei, dessverre. Svært få medlemmer benyttet seg av dette alternativet. Vi gikk derfor heller over til å bruke Stripe som er en svært brukervennlig og trygg betalingsløsning.

Registrering

Kan jeg få hjelp til å bruke nettstedet?

Et plussmedlemskap innebærer at du kan få hjelp til å bruke nettstedet. Du kan sende oss en e-post med dine spørsmål, så svarer vi deg som regel i løpet av noen timer.

Hvorfor må jeg oppgi min e-postadresse?

Dersom du glemmer passordet ditt, kan vi gi deg muligheten til å lage et nytt passord ved at vi sender deg en lenke til din e-postadresse. Vi har dermed også mulighet til å sende deg viktige meldinger.

Er e-postadressen min synlig for andre?

Nei, den er konfidensiell.

Hvorfor bør jeg legge inn bilde?

Det viser seg at de som har bilde på profilen sin, får mange flere henvendelser enn de som ikke har bilde. Og du er jo her for å knytte kontakter er du ikke?

Konfidensielt og sikkert

Vil bildene mine være synlig for andre enn medlemmer?

Nei. Bildene vil kun være synlig for andre medlemmer. I motsetning til flere andre dating- og vennetjenester viser vi ikke frem bildene dine på forsiden vår, eller i reklame på internett.

Deler 50PlussTreffen mine personlige detaljer med tredjeparter?

Nei. Informasjon vi mottar blir kun brukt hos 50PlussTreffen. All informasjonen vi mottar blir behandlet med forsiktighet og er 100% konfidensiell.

Flere spørsmål?

Send oss et spørsmål ved å benytte kontaktskjema.